Juridische documenten

HomeJuridisch adviesJuridische documenten

Als ondernemer krijg je te maken met juridische documenten. Wanneer je een mooie opdracht hebt binnengesleept, een webshop bent begonnen of een veelbelovende samenwerking bent aangegaan wil je dit graag goed vastleggen. Goed juridisch advies en sluitende documenten helpen je hierbij. Zo worden misverstanden zoveel mogelijk voorkomen.

Uitdagingen

Je hebt dus de juiste contracten en documenten nodig om jouw rechten te beschermen. Daarnaast wil je de juiste toon aanslaan in brieven of andere correspondentie. Maar hoe weet je of je een document nodig hebt en welke dat dan is? En belangrijker nog: wat hier vervolgens in moet komen te staan? De regelgeving kan complex zijn en de inhoud van deze documenten is vaak lastig te begrijpen. Juridische taal leest nu eenmaal niet als een roman. Een uitdaging waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken.

Stevige basis

Een goede jurist kan jou adviseren en helpen bij het opstellen, controleren of updaten van al jouw juridische documenten. Denk daarbij aan:

  • contracten met opdrachtgevers of –nemers;
  • distributie- of licentiecontracten;
  • arbeidscontracten;
  • algemene voorwaarden; en
  • privacyverklaringen voor op jouw website.

Ook kan het gaan om (sommatie) brieven of andere correspondentie die nodig is om jouw recht te halen. Als dat in orde is, dan heb je altijd iets om op terug te vallen. Ook indien het even niet lekker loopt.

May Legal helpt

Juridische documenten zijn onze expertise. Bij May Legal stellen wij deze documenten voor je op of we kunnen ze voor je beoordelen. Dit doen we snel en vakkundig voor een goede prijs. Ook informeren en adviseren wij over de risico’s die je mogelijk loopt, deze dekken wij zoveel mogelijk voor je af. Dit alles natuurlijk in lijn met de recente regelgeving en in heldere taal. Zo weet je zeker dat je een goede start maakt en sterk staat als dat nodig is.

Kunnen we jou helpen?

Heb je hulp nodig bij het opstellen of beoordelen van juridische documenten? Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we contact met je op.

Liever bellen? Dat kan ook. Wij zijn dagelijks bereikbaar.

Bel direct: 06 – 538 722 44

Laat je gegevens achter

  • wouter-glaser
    Floor heeft veel indruk op ons gemaakt. Van arbeidsconflict tot aan incassoproblemen, van auteursrechtenkwesties tot aan het opstellen van een contract. Haar vakkundigheid, service-gerichtheid en allround kwaliteiten zijn voor ons als adviesbureau op communicatievlak een voorbeeld.

    Wouter Glaser / Glasnost International /