Juridisch advies

HomeJuridisch advies

Als ondernemer streef je altijd naar succes. Het op orde hebben van jouw juridische zaken is daarbij van belang. Met correct juridisch advies worden jouw rechten beschermd en kun je kordaat optreden wanneer nodig. Volledig ontzorgd worden op juridisch vlak is een must zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. May Legal helpt je hierbij.

Knelpunten

Je kunt tegen verschillende juridische kwesties aanlopen. Hoe moet ik omgaan met de privacy van mijn websitebezoekers? Welke rechten hebben consumenten van mijn webshop? Wat kan ik doen als mijn concurrent teksten van mijn website overneemt? Hoe zit het met de modelovereenkomsten voor ZZP’ers?

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de juiste keuze voor een rechtsvorm voor jouw bedrijf, het omgaan met zieke werknemers en het oplossen van problemen met klanten. Wanneer je tegen juridische kwesties aanloopt wil je een gefundeerde beslissing kunnen nemen, maar soms ontbreekt het je aan tijd of kennis.

Ontzorgen

Het loont om advies in te winnen. Het liefst bij een specialist die niet alleen met je meedenkt, maar ook vooruitkijkt en waar nodig jouw problemen aanpakt. Iemand waar je eenmalig terecht kunt, maar ook wanneer je regelmatig advies op maat nodig hebt. Het tijdig inwinnen van advies bespaart je geld, tijd en kopzorgen. Daardoor kun jij je volledig op jouw business focussen. 

May Legal helpt

Bij May Legal begrijpen we waar je tegenaan loopt en scheppen we orde in de chaos van regels. Dit doen we door het geven van heldere en bruikbare adviezen op alle rechtsgebieden waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Ook helpen we je met het opstellen en beoordelen van juridische documenten. De focus ligt op privacy, auteursrecht, merkenrecht en contracten.

We begeleiden beginnende ondernemers bij de opstart, voor gevestigde ondernemers zijn we de huisjurist en sparringpartner. Een jurist op speeddial dus, zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt. En altijd met jouw belangen als uitgangspunt.

Juridisch advies nodig?

Met May Legal onder je speeddial lig je nooit meer wakker. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we contact met je op.

Liever bellen? Dat kan ook. Wij zijn dagelijks bereikbaar.

Bel direct: 06 – 538 722 44

Laat je gegevens achter

  • wouter-glaser
    Floor heeft veel indruk op ons gemaakt. Van arbeidsconflict tot aan incassoproblemen, van auteursrechtenkwesties tot aan het opstellen van een contract. Haar vakkundigheid, service-gerichtheid en allround kwaliteiten zijn voor ons als adviesbureau op communicatievlak een voorbeeld.

    Wouter Glaser / Glasnost International /